Voor wie?

 

IFS dienstverlening is opgericht omdat we graag ondernemers in het midden- en kleinbedrijf ondersteunen. Ondernemers moeten vooral bezig zijn met ondernemen en niet beperkt worden door financiële en fiscale rompslomp. Juist van díe rompslomp krijgen wij energie, het is onze drive om jullie hierin te ondersteunen. Door ons beiden te richten op waar we energie van krijgen, kunnen we elkaar ondersteunen. Onze doelgroepen zijn: MKB-ondernemers, ZZP-ers en startende ondernemers. 

MKB-er 

Niet groot genoeg voor een administratieve kracht in dienst, maar te groot om de administratie er "even" bij te doen? In dit geval zijn wij de ideale partij om je hierin te ondersteunen. 

* Speciaal tarief 

* Goedkoper dan een accountantskantoor 

* Je administratie elke week up-to-date. 

* Continu extra aandacht voor je fiscale voordelen, zowel privé als zakelijk. 

ZZP-er 

Is het doen van je administratie een gedoe, en weet je niet of je wel het maximale eruit haalt? Voor ons is dit juist een uitdaging. We ondersteunen je met de boekhouding waar je zelf geen tijd voor of geen kennis van hebt. Sommige ZZP-ers willen namelijk alleen verkoopfacturen maken, andere ZZP-ers kunnen ook de inkoopfacturen inboeken, en weer anderen kunnen een bijna perfecte administratie voeren. 

* Verzorgen van gehele administratie of controleren en aanvullen van de ingevoerde administratie

* Verzorgen fiscale aangiften (omzetbelasting/ICL-aangiften) 

* Periodiek (wekelijks/maandelijks/per kwartaal) up-to date cijfers 

* Tussentijdse aandacht voor fiscale voordelen, zowel privé als zakelijk. 

* Verzorgen aangiften inkomstenbelasting (jaarlijks). 

Startende ondernemer 

Als je van plan bent om een bedrijf op te richten, dan is het verstandig vooraf een afspraak te maken met een boekhouder/administrateur/belastingadviseur. Zo kun je zaken meteen regelen voor een correcte opzet van de administratie en het besparen van belasting. Bijvoorbeeld: 

* Vanaf dag 1 starten met een goede boekhouding/administratie (zodat je geen aftrekposten misloopt). (Twijfel je over welk boekhoudprogramma je moet nemen? Bel dan vrijblijvend met een boekhouder/administratiekantoor, bijvoorbeeld met ons.) 

* Zeker in het eerste (starters)jaar: alle uren die je besteed aan je onderneming goed bijhouden. Dit kan veel fiscale voordelen opleveren. 

* Open een zakelijke bankrekening (bij veel banken het eerste jaar goedkoper/gratis) en laat via deze rekening alle zakelijke inkomsten en uitgaven lopen. 

* Denk aan je verzekeringen (zoals arbeidsongeschiktheid, beroeps/bedrijfsaansprakelijkheid, rechtsbijstand, etc). 

* Reserveer geld voor je belastingaangiften (hoeveel? Neem even contact op met ons).Hebben wij je interesse gewekt? Neem dan contact op voor een geheel vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek. Dat kan zowel telefonisch, per mail of via Whatsapp.